Stroomversnelling Brabant

Meetup Dealpartners

Beste dealpartner,
 
De zomervakantie is nu echt voorbij! Op 9 juli tekenden jullie met elkaar de Brabantse Deal Nul op de Meter, een mooi moment. Nu staan jullie voor de opgave om een aantal zaken met elkaar te concretiseren voor 1 oktober aanstaande.

De linking pins van woningcorporaties, gemeenten, aanbieders en de provincie zijn daar al voortvarend mee aan de slag gegaan, mede met hulp van het dealteam: Suzanne, Brechtje en Karin voor de gemeenten, Peter en Brigitte voor de aanbieders en Rob en Arthur voor de corporaties.  Verder wordt er ook gewerkt aan de vormgeving van een entiteit die de uitvoering en doorontwikkeling van de afspraken in de deal kan coördineren en ondersteunen.

Op 1 oktober organiseren we een bijeenkomst om het resultaat van deze fase te delen. Je krijgt overzicht van wat er in Brabant concreet gebeurt (en gaat gebeuren) in het kader van Nul op de Meter – dus breder dan je eigen rol en opgave. Deze bijeenkomst biedt de gelegenheid om belangrijke verbindingen met elkaar te maken. Die heb je hard nodig om de gestelde doelen te bereiken.

SAVE THE DATE
Reserveer de datum in je agenda en meld je hier alvast aan. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Datum: 1 oktober 2015
Tijd: 14.30 tot 17.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Dome X, Kanaalstraat 12B, 5347 KM  Oss

 

Eventbrite - Manifestatie NEXTLEVEL Brabantse Deal naar NulopdeMeterHartelijke groeten,
Peter Linders & Petra Hofman